Önzetlen

2024.01.08. 08:00

Jótékony segítséggel indult az új év Baracson

Az önzetlen segítségnek mindig van helye, ahogy Baracson is tették az ó év végén és az új év elején.

Horváth László

Tarhonyás pörkölt került az edényekbe az új év első hétvégéjén

Fotó: Horváth László

Mint már korábban többször is megírtuk, nem maradnak élelem nélkül a rászorulók. Így volt ez december 30-án és január 6-án is. A 2023-as év utolsó előtti napján és az új esztendő első hétvégéjén egy tál meleg étel, valamint többféle tartós élelmiszer landolt a kosarakban, szatyrokban. 

Képviselők, civilek, vállalkozók segítették a nehéz körülmények között élőket
Fotó: Horváth László

Kocsis Sándor baracsi önkormányzati képviselő a januári osztáson lapunknak elmondta, nagyon örülnek, hogy a szervezésükben harmadszorra is sikerült összehozni az akciót. Hála és köszönet azoknak a civileknek, vállalkozóknak, önkormányzati képviselőknek és más hozzájárulóknak, akik ezt lehetővé tették. Az év végi utolsó előtti napon lencselevessel, továbbá a csomagokban liszttel, cukorral, rizzsel, édességgel várták a nehéz körülmények között élőket. Ugyanígy álltak hozzá a januári évindító támogatás megszervezésének is, ahol tarhonyás pörkölt került a műanyag edényekbe. A csomagokba pedig szárazbabot, tésztákat, májas konzervet, kenyeret, csokit, gyümölcsöt és szaloncukrot helyeztek. 

Ezzel lezárult a hagyományos év végi, év eleji jótékonysági akciójuk. Remélik, minden érintettnek tudtak segíteni.

Több mint hatvan fő jutott meleg ételhez 
Fotó: Horváth László

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában