DKIK

2024.01.24. 17:00

Kezdő vállalkozásoknak szervez tájékoztatót a kamara

Kezdő vállalkozások számára szervez ismét egy tájékoztató programot a Dunaújvárosi Kereskedelmi és Iparkamara 2024. január 31-én, szerdán 14 órától.

Molnár Emese

Fotó: shutterstock.com (illusztráció)

Az esemény ajánlójában azt írják, az előadás és az azt követő konzultáció célja, hogy megismertesse az induló vállalkozások képviselőit a folyamat lépéseivel, a szükséges dokumentumokkal, az ügyintézés menetével, a tevékenységek folytatásához kapcsolódó előírásokkal, a képesítéshez, valamint a hatósági engedélyhez vagy bejelentéshez kötött gazdasági tevékenységekkel. A résztvevők tájékoztatást kapnak a felelős vállalkozói magatartás kialakításában meghatározó elemekről, számviteli és adózási kérdésekről. 

A rendezvényen Takács-Vincze Nóra vállalkozásfejlesztési ügyintéző és Lizák Istvánné okleveles könyvvizsgáló szolgál információkkal. A részvétel ingyenes, azonban előzetes regisztrációhoz kötött, bejelentkezni a dunaújvárosi kamara honlapján is tudnak az érdeklődők.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában