Útépítés

2024.03.30. 09:00

Az újítások útján Rácalmáson

Az infrastrukturális fejlesztések folytatásaként Rácalmás város önkormányzata örömmel jelentette be a hivatalos Facebook oldalán, hogy hamarosan elkezdődnek a Barinai és Harmat utca útépítési és csapadékvíz-elvezetési munkái. Ez a beruházás hosszú távon jelentős javulást hoz majd a város közlekedésében és a környezeti fenntarthatóság terén is.

Török Tímea

Schrick István, Rácalmás polgármestere

Fotó: Szabóné Zsedrovits Enikő

A beruházás munkálatai 2024. április 2-án veszik kezdetüket. A projekt a tervek szerint 2024. június 20-án zárul majd le. A munkálatok idejére ideiglenes forgalmi rend változásokra kell számítani. A napközbeni munkaidőben (7:00 - 16:30 óra között) bizonyos kapubejárók és gépkocsibeállások korlátozottan lesznek elérhetőek. A változásokkal kapcsolatosan közúti jelzőtáblákon és az önkormányzat hirdető felületein lehet majd tájékozódni. 

Bármilyen kérdésük vagy észrevételük lenne a lakosságnak a munkálatokkal kapcsolatban felkeresheti a Rácalmási Polgármesteri Hivatal Településfejlesztési Irodáját. A szakértők szívesen állnak rendelkezésükre a személyes ügyfélfogadási időben, valamint telefonon is.

Az önkormányzati tájékoztatóban  kitértek arra is, hogy a munkálatok során előforduló esetleges kellemetlenségekért türelmet és megértést kérnek. Hiszen az újítások hosszú távú előnyökkel járnak majd minden lakónak.

 

 

 

 


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában