Szakma Kiváló Tanulója Verseny

2024.03.27. 11:00

Ez már végleges: négy dunaújvárosi döntős a fináléban!

Molnár Emese

Forrás: Facebook

A szakmunkás tanulók legnagyobb, legrangosabb országos megmérettetésének, a Szakma Kiváló Tanulója Verseny fináléjához érkeztünk. 

Emlékeztetőül: a területi előválogatókat követően a Dunaújvárosi Szakképzési Centrum négy tagiskolájának (Dunaferr, Hild, Kereskedelmi és Rudas) húsz diákja jutott be a középdöntőbe, az országos válogatóba. Az elméleti feladatok után itt már a gyakorlati tudásukról adtak számot a fiatalok a zsűri előtt. Ahogy lezajlottak a válogatók a különböző szakmacsoportokban, sorra töltötték fel a verseny oldalára azok listáját, akik bejutottak a döntőbe. 

Mára megvan mindazon szakmák eredménye, amelyekben a dunaújvárosi diákok érdekeltek voltak. Ezek alapján pedig arról számolhatunk be, hogy összesen négy finalistánk van, egyúttal azt is tudhatjuk, hogy mindegyikük dobogóra fog állni a Szakma Sztár Fesztiválon - ez a döntő, amelyet április 24-26. között tartanak majd a Hungexpo területén, és amelyre minden érdeklődőt szeretettel várnak.

A döntősök közé jutott a Dunaferr Technikum három ipari gépész tanulója, Horváth Csaba, Szemler Zoltán, Meleg Zsófia, valamint a Rudas Közgazdasági Technikum irodai titkár diákja, Horváth Mónika.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában