Pályaorientáció és toborzás

2024.03.18. 18:00

"Lebilincselő" előadással készült a bv. főfelügyelője

Pályaorientációs és toborzói előadásokat tartottak két helyszínen is a Pálhalmai Országos Büntetés-végrehajtási Intézet munkatársai március 12-én.

Molnár Emese

Forrás: BVOP

Mint arról a bv. intézet beszámolt, egyrészt a Dunaújvárosi Szakképzési Centrum Dunaferr Technikum és Szakképző Iskola rendvédelmi és közszolgálati ágazatán tanuló diákokhoz látogattak el. A fiatalok nagy érdeklődéssel fogadták a bv. műveleti főfelügyelőjét, aki „lebilincselő” előadás keretében mutatta be az intézet büntetés-végrehajtási feladatait, szakmai tevékenységét. A tanulóknak emellett tájékoztatással is szolgáltak a Nemzeti Közszolgálati Egyetem büntetés-végrehajtási szakáról és az azt követő mesterképzésről, a továbbtanulás lehetőségeiről is.

Forrás: BVOP

A Dunaújvárosban megtartott pályaorientációs rendezvénnyel egyidőben Pakson, a járási hivatalban negyvenkét érdeklődő álláskereső nyerhetett bepillantást a büntetés-végrehajtás  életébe, a mindennapi munka sokszínűségébe. A bv. intézet úgy fogalmazott, reményeik szerint az intenzív toborzási tevékenységüknek köszönhetően a jövőben egyre nagyobb lesz az érdeklődés a térségben a rendvédelmi életpálya iránt, ennek köszönhetően az érdeklődők munkatársaikká válhatnak.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában