Júniusi választások

2024.04.18. 07:00

Gólics Ildikó a Fidesz-KDNP polgármesterjelöltje Ercsiben

Ercsiben Gólics Ildikót indítja polgármesterjelöltként a június 9-i helyhatósági választáson a Fidesz-KDNP.

Molnár Emese

Fotó: Szabóné Zsedrovits Enikő

Dr. Molnár Krisztián, a Fejér Vármegyei Közgyűlés elnöke a bejelentéskor elmondta, Ildikót az ercsi lakosok érdekében végzett elhivatott és áldozatkész munkája révén ismerte meg, aki még a nehéz körülmények között élők iránt is nagyfokú empátiát tanúsít. Maximálisan kiveszi a részét a lakosság életkörülményeinek javításában, pályázatok koordinálásában. Ezt a jelenlegi ellenzéki városvezetés is láthatta, hiszen nem véletlen, hogy alpolgármesterré választották. Mint mondta, itt az ideje, hogy szintet léphessen, és a választópolgárok bizalma által polgármesterként dolgozhasson tovább még hatékonyabban a csapatával a település fejlődéséért és az itt lakókért.

Gólics Ildikó elmondta, Ercsi egy Duna parti kisváros, jó adottságokkal és lehetőségekkel, de a fejlesztéseket tekintve elmaradtak a szomszédos településekhez képest. Kiemelte, a kormány és a Fejér Vármegyei Önkormányzat támogatásával Ercsi egy fejlődő jövő elé nézhet.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában