Tájékoztató fórum

2024.04.17. 09:00

Hatékony megoldások a munkavállalók képzéséhez, továbbképzéséhez

A felnőttképzés jelenlegi rendszere és a vállalkozások számára elérhető támogatási lehetőségek bemutatása címmel egy tájékoztató fórumot szervez a Dunaújvárosi Kereskedelmi és Iparkamara április 30-án 10:00 és 12:30 között a szervezet Latinovits utcai székházában.

Molnár Emese

Fotó: Teknős Miklós/MW

Az esemény ajánlójában azt írják, a rendezvény célja, hogy segítséget nyújtson a vállalkozások számára a felnőttképzés rendszerében történő eligazodáshoz a szakmaszerzés és a szakmai továbbképzés lehetőségeinek és feltételeinek bemutatásával, valamint a vállalkozások számára elérhető támogatási lehetőségek ismertetésével. A délelőtt során Ördög Dóra felnőttképzési szakértő, a BKMKIK szakképzési igazgatója, valamint dr. Báthory-Király Kata a SALDO Zrt. szakértője fog előadásokat tartani, amelyek után konzultációra is lehetőség lesz. 

A fórumra szeretettel várják mindazokat a vállalatvezetőket, gazdasági, és humánerőforrás fejlesztéssel foglalkozó szakembereket, akik a munkavállalóik képzéséhez, továbbképzéséhez keresnek hatékony megoldásokat.

A rendezvény ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött. A részvételi szándékot legkésőbb április 29-ig kell jelezni a kamarának.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában