Júniusi választások

2024.04.19. 17:00

Molnár Tibort indítja polgármesterjelöltként Iváncsán a Fidesz-KDNP

Iváncsán Molnár Tibort indítja polgármesterjelöltként a Fidesz-KDNP a június 9-i önkormányzati választásokon.

Molnár Emese

Fotó: Szabóné Zsedrovits Enikő

Dr. Molnár Krisztián, a Fejér Vármegyei Közgyűlés elnöke a jelölti bejelentéskor elmondta, a Fidesz-KDNP számára egyértelmű volt a döntés, Iváncsán a jelenlegi településvezetőt, Molnár Tibort indítják polgármesterjelöltként a június 9-i választásokon. Az elnök elmondta, a 2019-es voksolások alkalmával még független jelöltként indult, a Fidesz támogatásával, de azóta már politikai pártcsaládjukat erősíti. Bizonyította rátermettségét, az emberek iránti nyitottságát, a térség egyik legjobb polgármestere. Az elnök hozzátette, Molnár Tibor és csapata a garancia az eddigi kiváló együttműködés, Iváncsa további fejlődésének folytatására, ezért kéri a választópolgárok bizalmát az elkövetkezendő öt évre is.

Molnár Tibor hangsúlyozta, Iváncsa az utóbbi hét évben egy olyan fejlődési pályára állt, amit szeretnének továbbvinni. Megköszönte a kormány és a Fejér Vármegyei Önkormányzat eddigi támogatását, és mint mondta, azon lesznek a jövőben is, hogy újabb és újabb fejlesztéseket valósíthassanak meg az itt élők számára.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában