Sportos és szórakoztató

2024.04.30. 18:00

Rácalmási majális - idén is a sportpályán lesz a rendezvény

Körmendi Erzsébet

achív

A Rácalmási majális szinte már hagyományosan futóversennyel kezdődik idén is május elsején. A kocogni vágyók a kisváros 6-os úti bejárójától indulnak 9 órakor és a rendezvény helyszínéig, a sportpályáig futva teszik meg a távot. A kispályás focibajnokság ugyancsak 9 órakor kezdődik a pályán. A futóverseny 9.30-as eredményhirdetését követően, 10 órától Gymstick bemutató és edzés lesz Dóczi Zsuzsival egészen 11 óráig, amikor a színpadi műsor is elkezdődik: Postás Józsi szórakoztatja a közönséget elsőként, őt a Medusa Dance Crew formáció követő, majd 13 órától Mohácsi Brigit láthatják és hallhatják. Egy órával későbbre tervezik a kispályás focibajnokság díjátadóját, végül az E.V.M. zenekar zárja a színpadi fellépők sorát. 

A majális részeként lesz légvár, big sakk, szárazföldi horgászverseny is. Továbbá a Manóvár Óvoda és Bölcsőde, valamint a Rácalmási Szociális Központ dolgozói sorversenyekre és játszóházba várják az aprónépet. 

Bemutatót tart a Rácalmási Oldtimer Klub is: a Millenniumi parkban gyülekeznek 11 órakor, onnan vonulnak a sportpályára, a majális helyszínére, ahol 15 óráig lehet majd megtekinteni a járműveket.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában