Búcsúzó kapitány

2024.04.20. 17:33

Somogyi Balázs befejezte

Talán sokakat meglepett a délelőtt napvilágot kapott hír, hogy Somogyi Balázs, a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorongozóinak csapatkapitánya befejezi játékos pályafutását. Az biztos, szépen búcsúzik, hiszen éppen április 19-én pénteken vehette át a 2023-as esztendő legjobb dunaújvárosi férfi sportolójának járó díjat. Azt a díjat, amit a Dunaújvárosi Hírlap és a duol.hu olvasóinak szavazatai alapján érdemelt ki.

Agárdy Csaba

Fotó: Laczkó Izabella

Somogyi Balázs „Soma” így köszönt el a DAB Facebook-oldalán.

Kedves Szurkolók, Csapattársak-Barátok és Családom!

Tudtam, hogy valamikor eljön az én időm is és egyszer meg kell írnom ezt a fájdalmas levelet! Szeretném bejelenteni, hogy visszavonulok, és nem láttok többet játékosként a pályán! Mindenkinek megköszönöm, aki velem volt ebben a nagyszerű utazásban!

Köszönöm a családomnak, hogy mindenben támogattak akár lehetőségek és erőn felül és soha nem engedték, hogy feladjam! Köszönöm az utánpótlás edzőimnek, hogy felkészítettek rá, hogy profi sportoló lehessek! Köszönöm, a felnőtt csapatnak és edzőiknek, hogy bizalmat szavaztak nekem és bajnoki címeket nyerhettünk együtt! Köszönöm a csapattársaimnak, akik közül rengeteg barátot szereztem, hogy együtt élhettük át a mélységeket és a magasságokat! Soha nem felejtem el a veletek szerzett élményeket és pillanatokat!

Kedves Szurkolók!

Köszönöm, hogy ha nekem szurkoltatok és azt is, ha csak sértegettetek! Mind a kettő a játék része, és én pont ezt szerettem és ettől tudtam a lehető legtöbb érzelmet belevinni és évről évre eredményesebb lenni! 

Köszönöm Nektek!

Boldog vagyok, hogy ott fejezhetem be a pályafutásom ahol elkezdtem!

Köszönöm Dunaújvárosi Acélbikák HK és Dunaújváros!

Egy korszak lezárult az én időm lejárt, de ígérem, még találkoztok velem a jégpályákon!

Sziasztok!

Hogy találkozunk vele az bizonyos, mivel ebben a szezonban már edzőként is bizonyított Somogyi Balázs, hiszen a serdülőkkel (U16) egészen a bajnoki elődöntőig menetelt, és végül negyedikként zárta tanítványaival a szezont.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában