Ahol a pénz is a lényeg

2024.05.05. 10:00

A Rudas ismét elnyerte a címet és a támogatást

A Dunaújvárosi Szakképzési Centrum Rudas Technikum és Kollégium ismételten elnyerte újabb három évre a Pénziránytű Bázisiskola címet és a vele járó támogatást.

Fekete Györgyi

Rudas iskola

A Bázisiskolai Programban a 2024/2025. tanévtől kezdődően 

összesen tíz iskola

vehet részt az országból a Pénziránytű Alapítvány döntése értelmében. A Dunaújvárosi Szakképzési Centrum Rudas Technikum és kollégiuma örömmel osztotta meg a jó hírt, hogy benyújtott pályázatuk alapján 

intézményük ismételten elnyerte újabb három évre a Pénziránytű Bázisiskola címet és a vele járó támogatást. 

Az iskola lelkes tanári csapata azon dolgozik, hogy az ingyenes, pénzügyi tudatosságot fejlesztő foglalkozások keretén belül az általános és középiskolás csoportok megismerkedjenek a mindennapi tudatos pénzkezelési ismeretekkel. Jól felszerelt Pénzügyi Tudás Otthona tantermük megfelelő körülményeket biztosít ahhoz, hogy a játékos foglalkozásokon fontos pénzügyi tudásra tegyenek szert a fiatalok.

Évente egy alkalommal ingyenes akkreditált képzési lehetőséget is teremtenek a pedagógusoknak, hogy olyan ismeretekkel gazdagodjanak pályájuk során, melyet diákjaik képzésére fordíthatnak.

A most elnyert támogatás révén remélik, hogy továbbra is jó hangulatú, tartalmas programokkal tudják majd erősíteni a fiatalok pénzügyi tudatosságának erősítéséért. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában