Könyvajánló

2022.03.20. 10:00

A szerelem erőssége

duol.hu

Ajánló A Dunaújvárosi Hírlap független könyveladási adatok alapján összeállított sikerlistás könyvekből ajánl olvasnivalót. 
Fejős Éva: Szélhámos csábítás 
„Flancos tengerparti környék, gyönyörű, modern, nagy teraszos házakkal, köztük le lehet látni a fehér homokos partra, kék a tenger, zöldellnek a pálmák, mi gondom lehet itt, ugye. 
Kiszállok, és nagyon lassan elsétálok a házig. 
Megnyomom a csengőt. 
Egy pillanat múlva egy farkas néz velem farkasszemet. Nem viccelek. 
Talán mégsem fog működni a tervem. 
Az állat néz rám, és azt olvasom ki a tekintetéből, hogy tudja, miben sántikálok.” 
 

A Szélhámos-sorozat hőseinek – immár – házasságát nemcsak a világ egyik legnagyobb tenisztornája teszi próbára, hanem egy másik szupersztár teniszező, James közeledése Bora felé. Ráadásul a lány Ausztráliában emeli a tétet: miután Ariel találkozása az anyjával nem úgy sül el, ahogy várható lenne, Bora megpróbálja kinyomozni, mi az igazság. 
Elég erős-e a szerelem Ariel és Bora között, hogy kibírják együtt a nehézségeket? 

Humoros, izgalmas, szexi regénysorozat Fotó: Bajusz György


 

Vigyázat: Fejős Éva humoros, izgalmas, szexi regénysorozatának negyedik része fokozza majd a Szélhámos-függőségedet! 
A szerzőről: Fejős Éva gyerekkora óta ír könyveket. Meséket, novellákat, krimiket. Holtodiglan című krimije 1999-ben jelent meg. Készített mini krimiket, egészségügyi cikkeket, írt egy huszonkét részes „segítő” tévéfilmsorozatot a házi betegápolásról, Családban marad címmel. A Duna Televízión vetített sorozat 1999-ben Nívódíjat nyert. Nyolc éve a Nők Lapja újságírója. 2003-ban Minőségi Újságírásért Díjat kapott a petesejt-adományozás törvényi szabályozásában rejlő ellentmondások feltárásáért. 2008-ban jelent meg első regénye, a Bangkok, tranzit, amely gyorsan meghódította a magyar olvasókat. Az első sikert hamarosan újabb követte: a Hotel Bali tavaly a karácsonyi könyvvásár egyik legnagyobb bestsellere lett. A két kötetből több mint félszázezer példányt adtak el. Fejős Éva legújabb könyve, a Csajok eredetileg internetes szappanoperának indult, de regénnyé nőtte ki magát, és megjelenését követően szinte azonnal az eladási listák élére került. 
(Forrás: bookline.hu) 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában