Gombos István

2022.05.09. 08:00

Tárlatvezetés: negyven évnyi munkásság nyoma

Dunaújváros - Gombi 70 címmel nyílt jubileumi kiállítás áprilisban a közgyűlési terem előtti aulában.

Török Tímea

Tárlatvezetést szervezett szombatra a művész Fotók: SzZsE

Fotó: Zsedrovits Eniko

Gombos István ötvös-iparművész negyven évnyi munkásságából válogatva állította össze a tárlatot abból az alkalomból, hogy a költészet napján betöltötte a 70. életévét. A kiállításhoz, amelyet még e hét során lehet megtekinteni a városháza C szárnyában, egy tárlatvezetést is szervezett az alkotó, mégpedig a múlt szombaton, május 7-én 10 órakor, amelyre szeretettel várta az érdeklődőket. Gombos István egyedi, baráti közvetlensége nagy sikert aratott az érdeklődők körében. 

Érdemes igyekeznie, mert már csak jövő héten látható a kiállítás

Érdemes igyekezni megnézni a tárlatot, hiszen lapunknak adott korábbi interjújában a művész kifejtette, hogy ígéretet tett a családjának, hogy ez lesz az utolsó önálló bemutatkozás, innentől már nem biztos, hogy bármit bevállal. Mint elmondta, annak ellenére, hogy jól érzi magát a bőrében, tudomásul kell venni, hogy vigyáznia kell, hogy ne történjen komolyabb probléma. Vannak olyan gondolatai, elképzelései, amelyeket szeretne megvalósítani. De – mint hangsúlyozta – a család és az egészség az első.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában