Húsvéti készülődés

2024.03.23. 13:00

A lakókkal közösen szeretnék feldíszíteni Rácalmás tojásfáját

Tavasz van a levegőben, közeledik a húsvét, itt az ideje, hogy újra élettel teljen meg a Jankovich-kúria díszudvara – erre jó lehetőséget kínál az ünnepi készülődés jegyeben a hagyományos tojásfa díszítés.

Körmendi Erzsébet

Illusztráció

Fotó: Karnok Csaba / DM

A Jankovich-kúria Rendezvény és Turisztikai központ arra invitálja a rácalmási családokat, hogy csatlakozzanak hozzájuk, olvasható az intézmény közösségi oldalán. Várnak mindenkit a kúriában március 30-ig. Az oda látogatóktól azt kérik, hogy vigyenek magukkal egy-egy színes, felakasztható tojást, amellyel együtt díszíthetik fel a kúria belső díszudvarában álló tojásfát.

Hozzátéve a közösségi oldalon: 

Legyen ez a tavasz, a közösség, az összetartozás és a vidámság ünnepe! Töltsük meg együtt színekkel a kúriát, ünnepeljünk közösen a természet megújulását és a húsvétot. Várunk mindenkit szeretettel! Hagyjuk, hogy a tojásfánk ne csak színes legyen, hanem tükrözze Rácalmás közösségének összetartását is.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában