Szombat este

2024.04.18. 08:00

Rudán Joe újra jön a Kaptárba

Rudán Joe újabb egy év után ismét a dunaújvárosi Kaptár Music Pub színpadán lép fel szombat este akusztikus formációjával, amelyben gitárkísérettel idézi fel a rockszínpadokon elért sikereinek tárgyát.

Balla Tibor

Fotó: Ihász Martin

A CODA, a Pokolgép, a P. Mobil, a Mobilmánia, vagy éppen az Attila Fiai Társulat énekese ezt az akusztikus formációt még 2010 januárjában alapította. A kéttagú formációban partnere, régi harcostársa, Tóth László akusztikus gitáron kíséri. 

Ha a tavalyi fellépéséből indulunk ki, akkor érdemes lesz mihamarabb jegyet váltani a koncertre, ugyanis tavaly ilyenkor egy gombostűt sem lehetett leejteni. Vélhetően idén sem lesz ez másként. 

Vélhetően lesznek dalok a P. mobilos időkből, egész biztosan elhangzanak Led Zeppelin nóták is. Mivel készül az új album az FHT78 hangstúdióban, június elején már hallható lesz, ezért egy kicsit bizakodunk, hogy a koncerten csepegtet majd ebből az anyagból is valamit. Egy dolgot azonban szinte bizonyosra vehetünk, a Radics Béla halálára írt rockhimnusz, A zöld, a bíbor és a fekete című nóta elhangzik majd. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában