Dózsások teljesítik

2024.05.06. 11:00

Millió lépés az iskoládért kihívás

Körmendi Erzsébet

Felnőttek is regisztrálhatnak a Dózsa iskola javára

Fotó: MW-archív

A Millió lépés az iskoládért kihívás félidejéhez érkezett a dunaújvárosi Dózsa György Általános Iskola diáksága. Megvan a 10. teljesített körük, a 129. helyen állnak! - olvashatjuk az intézmény közösségi oldalán.

Nagyszerű teljesítmény, de még van 5,5 hetük a lépésgyűjtésre és a nagyobb esélyre, hogy a szerencsés nyertesek között legyenek!

Fotó: Dózsa iskola FB-oldala

Arra buzdítanak mindenkit, hogy töltse le az app-ot, regisztráljon, válaszd ki a Dunaújvárosi Dózsa György Általános Iskola egyik osztályát és lépjen, lépjen, lépjen... jó sokat! Nagyon fontos, hogy naponta egyszer nyissa meg az alkalmazást, hogy a lépésszámok frissüljenek vagy írja be a lépésszámokat, mozgásperceket az app-ban a lépésszámra kattintva.

A zöld pontok gyűjtésével nem csak pólót nyerhet, hanem még egy másik sorsolásba is belekerül az iskola, amelyen 300 000 Ft-os sportszervásárlási utalványt lehet nyerni. Ezért minden munkanap az alkalmazásba belépve jelölje be, hogy mivel menne aznap dolgozni vagy mennél iskolába.

Akkor ne habozzanak, töltsék fel lépéseiket a Dózsa iskolához. Lépései számával most az iskolát is támogathatja! 

Arra kérnek mindenkit, felnőttet és gyermeket, óvodást és iskolást egyaránt: 

Gyűjtsük együtt a lépéseket!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában