Foci

2017.10.15. 19:35

Szombati győzelmével a tabella élére ugrott a DPASE

DUNAÚJVÁROS Az NB III Közép csoportjának tizedik fordulójában hazai pályán szerzett igen fontos három pontot szombaton a Dunaújváros PASE labdarúgócsapata.

Gróf András

Dunaújváros PASE – Mórahalom VSE

2-1 (1-1)

Dunaújváros Stadion, 200 néző. Vezette: Sipos Katalin (Legeza, Tinyei).

Dunaújváros PASE: Vaszócsik – Tóth Á., Csendes, Farkas V., Király B. (Ferencz B. a 88. p.), Karacs, Zvara (Sándor T. a 91. p.), Barna Zs., Csehi T. (Dorogi R. az 57. p.), Tóth T., Szepessy R. Vezetőedző: Dobos Barna.

Mórahalom VSE: Krnács – Puskás (Zámbó a 74. p.), Busa, Pócs (Bokányi a 62. p.), Juhász J., Magyar Gy., Podonyi (Hrabovszki a 74. p.), Zsoldos, Szűcs Sz., Fodor Á., Szalma G. Vezetőedző: Vojnic-Zelic Sasa.

Remekül kezdte a mérkőzést a vendégcsapat. Az összecsapás elején Magyar György szabadrúgását védte Vaszócsik, majd a bal oldali kapufa segítette ki a dunaújvárosiak hálóőrét. Az első negyedóra végén azonban a hazaiak szerezték meg a vezetést. Király Bence húsz méterről leadott lapos lövése jutott a Mórahalom kapujába (1-0). Két perccel később azonban ismét egyenlő volt az állás. Egy kijátszott akció végén Szalma Gergely közelről fejelte a hálóba (1-1). A folytatásban Tóth Tibor szerezhetett volna gólt, de lövése a felső kapufáról fölé perdült. A szünet után az újvárosiak irányították a játékot. A hatvanegyedik percben Szepessy Róbert először a kapussal ütközött, majd a hálóba talált, de a játékvezető érvénytelenítette a találatot. Hat perccel később Tóth Tibor már érvényes gólt szerzett, egy beadást fejelt az ötösről a hálóba (2-1). Összességében megérdemelten nyert a hazai együttes, de említést érdemel a vendégek kulturált játéka is.

A forduló további eredményei: Makó FC – Pécsi MFC 0-7, Rákosmente KSE – FC Dabas 1-2, Duna Aszfalt TVSE – SZEOL SC 2-0, Szekszárdi UFC – Vecsési FC 3-3, Szentlőrinc SE – Hódmezővásárhelyi FC 3-1, Kozármisleny FC – Budapest Honvéd-MFA II 3-1, Iváncsa KSE – Paksi FC II 0-3.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában