nincs megállás

2018.07.28. 17:51

Egyik edzőtábor után jön a másik

A DKKA három sportolója Törökországban vett részt a válogatott edzőtáborában.

duol.hu

Fotó: dkka

A Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia három játékosa vett részt a törökországi Belekben, a válogatott edzőtáborában. Július 28-tól pedig már Dániában, Viborgban edzőtáborozik felnőtt együttesünk. Hiába, eredményeket csak feszített tempó mellett lehet elérni.

A DKKA közösségi oldalán az alábbi módon vélekedtek játékosok az elmúlt napokról.

Fotó: dkka

Szekercés Luca

„Nagyon profi és számunkra más körülmények között készülhettünk Belekben a nemzeti csapattal. Élveztük, hogy a fárasztó edzések után ki tudtunk egy kicsit kapcsolódni. Jó hangulatú edzőtábor volt, ahol kicsit összeszokottabbá vált a válogatott. Zsúfolt azonban a program, tovább pörgünk és irány Dánia”

Sirián Szederke

„A fülledt meleg sem állított meg minket! A körülmények kiválóak voltak, így az edzéseket maximális erőbedobással végeztük. A repülőút remek csapatmunka volt. És szerencsére Dániába is sikeresen megérkeztünk!”

Szalai Babett

„Remek hangulatban telt ez az egy hét Törökországban! Az erőnlét, a futóedzés és a taktikai edzések mellett jutott idő kis pihenésre, városnézésre is. A hőség ellenére kiváló körülményeket biztosítottak számunkra. Megállás azonban ezután sincs, ezúttal észak felé vesszük az irányt és újabb egy hét edzőtábor vár ránk a csapattal. Nem először vagyunk itt, tudjuk, hogy a tavalyi is megadta azt a pluszt nekünk, amiért kijöttünk ide. Helló Dánia!”

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában