tavaszi szezon

2019.02.23. 14:00

A megyei első két osztályban ismét fociznak

Február utolsó hét végéjén rajtol a 2018/2019. évi Fejér megye labdarúgó-bajnokság első és másodosztályának tavaszi szezonja. A csapatok a tizenhatodik fordulóval folytatják a sorozatot.

Gróf András

A Viszlo Trans első osztály vasárnapi játéknapján a Mezőfalva gárdája a címvédő Ikarus-Maroshegy együtteséhez utazik. A két csapat között csupán három pont a különbség a bajnoki tabellán, így vendéggyőzelem esetén pontegyenlőség alakulhatna ki a felek között. A tavaszi nyitómérkőzés előtt a mezőfalviak vezetőedzőjét, Masinka Lászlót kérdeztük a felkészülésről és az esélyekről.

A mezőfalviak kemény meccsre számítanak az Ikarus ellen
Fotó: Zsedrovits Enikő/Dunaújvárosi Hírlap

– Sajnos a tervezett munkát nem minden esetben tudtuk maximálisan elvégezni, mivel sokszor csak teremedzésre volt lehetőségünk. Ennek ellenére a téli felkészülés alatt a játékosok nagy része jól állt a munkához. A keretben történt néhány változás. Németh László elköszönt tőlünk, mostantól csak a futsalra koncentrál. Szabó Csaba újra elkezdte a játékot, és a Sárosdról érkező Kovács Krisztián és a Németországból visszatérő Boldizsár Csaba is erősítést jelent. Az Ikarus gárdája évek óta egy masszív, jó csapat, így ki-ki meccsre számítok. Szeretnénk pontot, vagy pontokat szerezni, ami azonban nem lesz könnyű.

A forduló további párosítása a következő: Sárosd – Kisláng-Telmex, Sárbogárd – Martonvásár, Tordas – Bicske, Enying – Főnix, Gárdony-Agárdi Gyógyfürdő, Lajoskomárom – Ercsi Kinizsi. Szabadnapos: Baracs.

A másodosztály Groupama csoportjának párosítása a következő: Káloz – Adony, Besnyő-Iváncsa II – Nagykarácsony, ­LMSK Cobra Sport – Perkáta, Sárszentágota – Előszállás, Aba-Sárvíz – Sárbogárd II, Vajta – Szabadegyháza, MPF-Ráckeresztúr – Szabadbattyán, Seregélyes – Pusztaszabolcs. A nyitó fordulóban minden mérkőzés kezdési időpontja 14.30 óra.

A harmadosztály Horfer Serleg csoportjában március 9–10-én lesz a tavaszi rajt.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában