labdarúgás

2019.08.23. 21:56

A DPASE ismét idegenbeli sikerre hajt

Az NB III Közép csoportjának negyedik fordulójában vasárnap 17 órakor a Szekszárdi UFC vendégeként lép pályára a Dunaújváros ­PASE labdarúgócsapata.

Gróf András

20190818 Dunaújváros Pálhalma Sport Egyesület- Szentlőrinc labdarúgó mérkőzés Fotós: Zsedrovits Enikő ZsE Dunaújvárosi Hírlap DH

Fotó: ZSEDROVITS ENIKO

A tavalyi bajnokságban igen szoros mérkőzéseket játszott egymással a két csapat. Az őszi szekszárdi összecsapáson 2–1-re nyert az újvárosi alakulat. Ezen a meccsen Szepessy Róbert és Tapiska Géza találataival sikerült fordítani. A Dunaújváros Stadionban lejátszott mérkőzésen pedig gól nélküli döntetlen született. Az új idényben mindkét együttes három pontot gyűjtött az eddigi három fordulóban. A dunaújvárosiak két hazai vereség mellett egy idegenbeli győzelemmel rendelkeznek, amíg a szekszárdiak vendégként szenvedtek kétszer vereséget, és hazai környezetben gyűjtötték be a pontokat.

Kis Balázséknak (b) jobban kell koncentrálniuk mint legutóbb
Fotó: Zsedrovits Enikő/Dunaújvárosi Hírlap

A DPASE gárdája legutóbb tulajdonképpen egy már megnyert meccset engedett ki a kezéből, hiszen a hetvennegyedik percben még két gólos előnyük volt a Szentlőrinccel szemben, ám a vendégek tíz perc alatt háromszor is betaláltak.

A vasárnapi találkozón tehát sokkal jobban kell koncentrálni a védekezésben. Gólszerzési lehetőségek valószínű, hogy lesznek, mivel a szekszárdiak az eddigi három fordulóban hét gólt kaptak. Igaz, ebből négyet a bajnokság egyik esélyesének tartott Pécsi MFC otthonában.

A forduló további mérkőzései: Kecskeméti TE – Iváncsa KSE, Monor – Budapest Honvéd-MFA II, Rákosmente KSE – THSE-Szabadkikötő, Dabas-Gyón FC – Pécsi MFC, Taksony SE – Dunaharaszti MTK, HR-RENT Kozármisleny – FC Dabas, Szentlőrinc SE – Kelen SC.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában