december 29-én

2019.12.27. 19:00

Szurkolói busz a DKKA utolsó idei bajnokijára

Szurkolói buszt indít a Dunaújvárosi Kohász KA a december 29-i Szent István SE elleni bajnoki mérkőzésre, ennek díja egységesen 500 Ft/fő, amely magában foglalja az oda- és visszautat Szekszárdra.

Gallai Péter

Fotó: LI

A busz igénybevételéhez előzetesen a DKKA irodájában kell jelentkezni a fenti díj készpénzes befizetésével. Kérik, regisztrációkor minden esetben jelezzék, ha nem bérletesek, azaz jegyet kívánnak vásárolni Szekszárdon, egyúttal annak típusát (felnőtt/diák/nyugdíjas) is meg kell adni.

A jelentkezési és befizetési határidő december 20., péntek 12 óra, az iroda címe: Városháza tér 1., B épület, 2. emelet, 220-as iroda. Nyitvatartási idő munkanapokon 9–12 és 13–15 óra között.

Szerdán itthon újabb edzőmeccs a Mosonmagyaróvár ellen, pénteken pedig Érden

Ám mielőtt még az éles összecsapás eljön, újabb edzőmérkőzések várnak György László együttesére. Elsőként szerdán Dunaújvárosban 17 órától a Mosonmagyaróvárt fogadja György László csapata. Majd pénteken ismét az Érd ellen húznak szerelést a lányok, ezúttal 16 órától idegenben. Ezzel zárul a felkészülési találkozók sorozata a DKKA számára.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában