A Mezőfalva és a DUFK is vereséggel búcsúzott ideiglenesen

2020.03.18. 21:26

Kapuzárás utáni és még felfüggesztés előtti játék

Szombaton rendezték a labdarúgó megyei I. osztály U19-es csapatainak tavaszi első, és a jelen állás szerint meghatározatlan időre az utolsó bajnoki mérkőzését is.

Horváth László

A lejátszott találkozók között nagy meglepetéseket nem láthattunk. A Kisláng-Telmex–Mór és a Videoton Baráti Kör–Polgárdi találkozót április 14-én rendezték volna, de a legfrissebb fejlemények tükrében – az MLSZ felfüggesztett minden eseményt – ez aligha lesz kivitelezhető. A városkörnyéki csapatok összecsapásait tekintve a Mezőfalva – Flavius Velence és a DUFK – Sárbogárd zárt kapus meccsekről kaptunk információt.

Mezőfalva nem tudta otthon tartani a három pontot.

Mezőfalva – Velence U19 0–4 (0–4)

Mezőfalva: Antal – Sümegi, Kiss, Tonka, Török, Bakos, Németh, Pálfi (Vad), Kertész, Márok, Németh.

Velence: Horváth – Szilágyi (Mocsári), Kovács, Vaskó (Kovács-Szántó B.), Török, Horváth (Kaszab), Felde, Urschler, Kocsis, Buzora, Domak (Kovács-Szántó Zs.).

Zárt kapukon belül már az első félidőben eldőlt a mérkőzés. Nézői és szurkolói támogatás nélkül sokkal nehezebb játszani, bár ez utóbbi megállapítás igaz volt a vendégekre is. A találkozóról Bakos János, a Mezőfalva edzője adott információt: – Jó iramú mérkőzésen sajnos vereséget szenvedtünk egy nálunk jobb csapat ellen. A Velence könyörtelenül kihasználta a hibáinkat, és gólokkal büntetett. A fiúk küzdöttek becsülettel, és a második félidőre kiegyenlítettebb lett a játék, de ez most sajnos csak ennyire volt elég.

A piros mezes mezőfalviak az ősszel még nem gondolták, hogy tavasszal nem lesz folytatás
Fotó: Horváth László

DUFK – Sárbogárd 3–6 (1–4)

DUFK: Gergely (Murvai S.) – Danó, Perjési, Gertner, Zsigmond, Bebesi (Máthé), ­Rácz (Murvai G.), Fekete, Fejes D. (Laki), Garda (Szőke), Fejes Cs.

Gólszerző: Bebesi (9.), Danó (61.), Gertner (88.), illetve Molnár (4.), Rodenbücher (16., 66.), Horváth (31.), Gábris (33.). Szepesi (83.).

A mérkőzésen történteket Pap István, a dunaújvárosi klub edzője osztotta meg lapunkkal. – Kiegyenlített, jó mérkőzést játszottunk a masszív sárbogárdi csapattal, amelynél mezőnyben jobbak, tudatosabban voltunk. Sajnos négy nagy egyéni hibából is gólt kaptunk. Jó alap a mérkőzés a tavaszra előre tekintve... Már amennyiben egyáltalán lesz még tavaszi szezon – mondta.

A tizennégy csapatos bajnokság újraindítását a Mezőfalva a kilencedik helyről várja tizennyolc ponttal, a DUFK pedig a tizenkettedik pozícióban van, ugyanennyi ponttal.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában