labdarúgás

2021.03.31. 21:14

Két vereség után most javíthat a Mezőfalva

A Fejér megyei labdarúgó-bajnokságok húsvétot megelőző fordulóiban több érdekes meccs is szerepel a programban.

Gróf András

A kisapostagi pályán hazai győzelem született

Fotó: Horváth László

A Viszlo Trans első osztály 22. fordulója pénteken indul. Ekkor rendezik a Martonvásár – Bodajk találkozót. Másnap a DUFK csapata a Tóvill-Kápolnásnyéket fogadja a Dunaújváros Stadionban.

Az újvárosiak az előző fordulóban 4–0-s vereséget szenvedtek Tordason. Ezúttal sem lesz egyszerű dolguk, hiszen a kápolnásnyékiek hasonló játékerőt képviselnek, mint a múlt heti ellenfél. Szombaton rendezik a Mány – Sárbogárd és a Sárosd – Főnix FC összecsapásokat is. Vasárnapra a következő három mérkőzés marad: Ikarus-Maroshegy – Tordas Fész Zrt., Mór – Ercsi Kinizsi, Lajoskomárom – ­Enying. Ebben a fordulóban a Kisláng együttese a szabadnapos.

A másodosztály Groupama csoportjának 18. fordulójában minden találkozót vasárnap rendeznek. A forduló legérdekesebb mérkőzésének az Adony – Baracs összecsapás ígérkezik. A Mezőfalva két vereséget követően hazai környezetben a Szabadegyháza ellen javíthat.

Az Előszállás az Aba Sárvíz együttesét fogadja, a nagykarácsonyiak pedig Kálozra utaznak. A további párosítás: Polgárdi – Vajta, Seregélyes – Szabadbattyán. Az ­LMSK Cobra Sport csapata szabadnapos.

A harmadosztály Horfer Serleg csoportjának 14. fordulójában minden összecsapást vasárnap rendeznek: Rácalmás – Beloiannisz, Dég – Cece, Nagylók – Lajoskomárom II, Vajta II – Kulcs, Alap – Besnyő, Sárszentágota – Nagyvenyim.

A zárt kapuk mögött rendezett találkozók 16.30-kor kezdődnek.

Vezető képünk illusztráció.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában