Kitettek magukért

2023.08.03. 21:36

Nagyot úsztak Nagyék

Hódmezővásárhelyen rendezték meg a gyermekek országos úszóbajnokságát a múlt héten, ezen két dunaújvárosi fiatal, Nagy Emma és Nagy Péter képviselte a dunaújvárosi klub, a DKSE színeit.

Gallai Péter

Emma és Péter remekelt a gyermek ob-n

Fotó: dkse

Berzlánovits Éva versenyzői alaposan kitettek magukért, 200 pillangón Péter hatalmasat javítva egyéni legjobbján 4. lett, Emma szintén egyéni csúccsal 5. helyen zárta a számot. 800 gyorson Emma összesítésben a 7. helyen ért célba, 9 századdal elmaradva legjobbjától. Péter 1500 gyorson, több mint 52 másodpercet javítva nevezési idején a 6. helyen végzett. Nagy Emma 400 gyorson egyéni csúcsot úszott az előfutamokban, a fináléban tovább sikerült faragnia idején, a 8. helyet csípte el. Nagy Péter 100 háton egyéni legjobbjával, hetedikként jutott a döntőbe, ott tovább javítva idején az 5. helyen zárt. 200 gyorson Péter első helyen került a döntőbe, ahol óriásit úszva még tovább javítva idejét ezüstérmes lett. 100 pillangón 8. helyen csapott célba. Itt Emma egyéni legjobbjával az 5. helyet szerezte meg. 400 vegyesen hetedik lett. Nagy Emma több mint 24 (!) másodpercet javítva, új egyéni csúcsával 7. helyen végzett 1500 gyorson. Nagy Péter 200 háton legjobb idejével negyedikként került a fináléba, ahol tovább faragott időeredményén, végül nagy csatában az 5. helyet szerezte meg. 800 méter gyorson 37 (!) másodperces javítással a második helyen csapott célba. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában