Nagy lehetőség

2024.02.22. 16:47

Gurisatti Gréta ruhamárkájába öltöznek a válogatott sportlövők

Három évre szóló együttműködési megállapodást írt alá a Magyar Sportlövő Szövetséggel Gurisatti Gréta, így versenyzőik az ő sportruházati cégének a termékeit fogják viselni.

Gallai Péter

Gurisatti Gréta és Sinka László az együttműködési megállapodás aláírása után

Fotó: Nemzeti Sport/Török Attila

Óriási mezőny, 41 ország több mint 600 sportolója vesz részt a hétfőn kezdődő győri légfegyveres Európa-bajnokságon, amelyen nyolc olimpiai kvótát osztanak ki. A kontinensviadal keddi, budapesti sajtótájékoztatóján Sinka László, a Magyar Sportlövő Szövetség főtitkára elmondta, egy kvótát és összességében 3–5 érmet várnak a hazai csapattól. 

- Fantasztikus lenne hasonlóan szerepelni, mint nyolc évvel ezelőtt, akkor három kvótát szereztek a magyar versenyzők a riói olimpiára – idézte a Nemzeti Sport Sinka Lászlót, a honi szövetség főtitkárát – Az előző győri Európa-bajnokságokon résztvevő sportolók, sportvezetők nagyra értékelték a szervezőbizottság munkáját, és ahogy akkor, ezúttal is mellénk állt a városvezetés. Már két évvel ezelőtt elkezdtük a szervezést, nagyszerű csapattal dolgozhatunk, és hálásak vagyunk az állami támogatásért is.

 Ami az elvárást illeti, legalább egy olimpiai kvóta mellett három-öt éremben reménykedünk.

A sajtótájékoztatón ott volt a dunaújvárosi, jelenleg a Ferencvárosban játszó Gurisatti Gréta, aki múlt pénteken világbajnoki ezüstérmet nyert és olimpiai kvótát is szerzett a női vízilabda-válogatottal, ezúttal pedig három évre szóló együttműködési megállapodást írt alá Sinka Lászlóval, mely által a magyar lövők az ő sportruházati cégének, a Gr8ta by Gurisatti termékeit fogják viselni a jövőben.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában