Hírek

2014.08.27. 08:50

14 éves kislánynak mutogatta nemi szervét a szatír

Egy fiatal férfi egy 14 éves kislány előtt vette elő nemi szervét. A rendőrök befejezték az ügyében folytatott nyomozást és vádemelést javasolnak ellene.

A Dunaújvárosi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya szeméremsértés vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást egy 25 éves apostagi férfi ellen. A férfi azzal gyanúsítható, hogy április 20-án Dunaújvárosban az Építők útján található sportuszoda sarkánál, valamint a Béke téren lévő autóbusz-állomás közelében elővette a nemi szervét és nemi vágyának kielégítése céljából azt mutogatni kezdte az éppen arra sétáló 14 éves kislány előtt. A tinédzser telefonon értesítette szüleit, akik bejelentést tettek a rendőrségen. A helyszínre érkező járőrök a mutogatót elfogták és a Dunaújvárosi Rendőrkapitányságra előállították, ahol a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki. A Dunaújvárosi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya a napokban befejezte a gyanúsítottal szemben folytatott nyomozást és az iratokat vádemelési javaslattal küldte meg az illetékes ügyészségnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!