Hírek

2014.03.06. 14:58

18 új rendőr állt szolgálatba

Székesfehérváron, Dunaújvárosban és Bicskén összesen 18 frissen kinevezett járőr állt szolgálatba.

Zsigó Ferenc

Fotó: FMRFK

A dunaújvárosi kapitányság illetékességi területéhez tartozó Ercsiben öt rendőrrel többen teljesítenek szolgálatot hétfőtől. Ennek kapcsán tartottak tegnap sajtótájékoztatót, melyen ott volt Galambos Dénes is. A kormánymegbízott az alkalmat megragadva bejelentette, hogy egy friss kormánydöntés szerint 100 millió forintot kap a település közútfejlesztésre, és még az idén megnyílik a kormányablak Ercsiben.

– Február 22-én tettek esküt a próbaidős rendőrök, március 1-jén kezdték meg a szolgálatot, a megyében tizennyolccal bővült az állomány – jelentette be a tájékoztatón Varga Péter megyei rendőrfőkapitány. A szubjektív biztonságérzet erősítését is szolgáló állománybővítést Szabó Tamás polgármester, Győri Máté alpolgármester és a jelenlévő testületi tagok is megköszöntékSzóba került, hogy az Ercsiben szolgáló öt újonc elhelyezésében és a későbbiekben mások lakhatási körülményeiben is segítséget jelentene, ha lenne pénz az egykori laktanyához tartozó nőtlen tiszti szálló felújítására. Az egyeztetések az ügyben már elkezdődtek, a forráskeresésben segítséget ígért Galambos Dénes kormánymegbízott.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!