Hírek

2009.08.05. 02:22

Százszorszépes nyitány

Dunaújváros - Szépítési hadművelettel telik a Százszorszép óvodában a nyári szünet. Nemcsak az ablakok lesznek újak, a tornaszoba is megújul.

Körmendi Erzsébet

A Százszorszép pedagógusai minden kis apróságnak tudnak örülni, ami az intézmény fejlesztését szolgálja. A tavalyi csoportszoba-csinosítás, festés után különösen nagy dolog az életükben, hogy az önkormányzat kicserélteti a nyílászárókat. Sajnos csak az ablakokra telik a keretből - az erkélyajtók maradnak a régiek egyelőre -, ám a telhetetlenségnek még a látszatát is szeretnék elkerülni az intézmény dolgozói. A régi ablakok mellett befújt a szél, a tokok használhatatlanná korhadtak: a húsz műanyag nyílászáró nagy előrelépésnek számít. A munkák augusztus 13-án kezdődnek. A nyári felújítás részeként három csoportszoba előtt kicserélték már az öltözői linóleumot, és a tornaszobát is kifestik a nyári szünet végére. Augusztusban zárva van - szépül - a Százszorszép és szeptember 1-én várja vissza az ovisokat.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!