Hírek

2011.05.03. 07:22

Önvédelem: az aikido-klub mindenkit vár

Dunaújváros - Ingyenes önvédelmi oktatást indított-e héttől a Dunaújvárosi Aikido Klub. Kortól és nemtől függetlenül várják a jelentkezőket.

Szigeti Sándor

- Az edzések nyitottak, mindenkit szívesen látunk. Ha valaki csak egy alkalomra néz be, akkor is jöjjön el. Akinek pedig megtetszik a dolog, csatlakozhat hozzánk - mondja Kiss Béla Dezső.

A Dunaújvárosi Aikido Önvédelmi Klub elnöke hangsúlyozza: bár az aikido olyan technika, amelyet a különböző elit alakulatok és a magyar kommandósok is előszeretettel alkalmaznak, mégis az önvédelmen van a hangsúly: - Éppen ezért ötéves kortól bárki elkezdheti az aikidót, sőt, a május végéig tartó edzésekre családokat is várunk.

Öttől tizennégy éves korig az Arany János Általános Iskolában van edzés, minden héten kedden és csütörtökön délután öt órától este hétig.

A tizenötévnél idősebb kamaszoknak és a felnőtteknek a Lorántffy szakközépiskolában tartanak foglalkozásokat hétfőn és szerdán esténként este hat órától nyolc óráig.

Az 1993-ban alakult klub eddig kétezer embert ismertetett meg az Aikido alapjaival.

Címkék#aikido

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!