Hírek

2013.12.19. 20:15

A Dobó utcában élők felháborodtak a vandál rongálás miatt

Dunaújváros - Sajnos még mindig mindennaposak az esztelen és értelmetlen rongálások a városban, legutóbb a Dobó utcába hívtak minket egy ilyen esemény miatt.

Gallai Péter

Ami másnak érték, az egy bizonyos rétegnek nem, csak az a baj, hogy ezzel a többségben élőkben megy fel a pumpa, bizony joggal. Van, hogy mindennapi életünket keserítik meg a vandálok azzal, hogy például megrongálják a buszmegállót, letépik a menetrendet, összetörik a szemeteseket, kidobálják a közvilágítási lámpákat. Akad, hogy saját munkánkat teszik tönkre, amikor kitépik a virágokat az ágyásból, vagy kettétörik a facsemetéket.

A Dobó utca 10-12. közötti átjárónál keddre virradóra egy közel két évtized ott álló fa köré épített téglaszegélyt rombolta le, rombolták le ismeretlenek.

Ottjártunkkor az arra járók mind értetlenül álltak az eset előtt, és felháborítónak, eszement és értelmetlen cselekedetnek nevezték. Egyikőjük, Szunyogh Zoltán is kereste a szavakat:

- Sajnos nincs rá megfelelő kifejezés most mit érzek, hogy lehetnek ilyen elvetemült emberek? Mondják meg, kinek ártott ez a fa, illetve a szépen megcsinált szegélye. Szomorú, hogy ilyen vandálok élnek közöttünk, igazán büszke lehet magára az, aki így fitogtatja erejét...

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!