Hírek

2014.12.16. 14:10

Jó hír: nem lanyhul az adakozókedv!

Baracs - Szerdán délelőtt valószínűleg Nagyvenyimen lesznek már a cserepek...

Pekarek János

Talán mire ezeket a sorokat olvassák, már fel is pakolták Solton, a gumiszerelő műhelyben azokat a cserepeket a Tilla Trans kamionjára, amiket a solti katolikus egyházközség adományozott Dénes Imrének és családjának, háza tavaly leégett tetőszerkezetének újjáépítéséhez.

Dénes Imrétől úgy tudjuk, hogy szerdán reggel kilenc órakor rakodják fel a kamionra a mintegy ötezer darab cserepet a gumiszerelők, amiért köszönet (a cserepeket a Faktor Tanműhelyek diákjai és szakoktatói válogattak és kötöztek át, hála nekik!), majd a Tilla Trans nagyvenyimi telepén rakodják le a szállító cég munkásai, és tárolják el, amíg szükség nem lesz rájuk a háztető építésénél. Nekik is köszönjük a közreműködést!

A tetőépítéshez egyébként, ahogyan maga Dénes Imre fogalmazott a minap, már csak tíz napi garantáltan csapadékmentes idő kellene...

Annak jelzésére pedig, hogy mennyire nem lanyhul olvasóink adakozó kedve, elég annyi is, hogy hétfői hírünk után (egy névtelenséget kérő nagyvenyimi polgár számítógépet és tartozékait ajánlotta fel a Dénes-családnak,) ismét adományról számolhatunk be. Ezúttal Dunaújvárosból ajánlottak fel bútort, televíziót Déneséknek. Megígérjük, közvetíteni fogunk az ügyekben, a jószándékot pedig köszönjük!


Számlaszám: 10300002-10583135-49020133

Közlemény: adomány Dénes Imrééknek

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!