Hírek

2015.01.23. 14:45

Elismerés: a hónap diákja

Dunaújváros – Friedrichné Pethő Ilona, a polgármester kabinetfőnöke adta át a hónap diákjainak járó elismerést pénteken a közgyűlési teremben.

Körmendi Erzsébet

Hátul balról: Keszthelyi Zsófia, Szlavikovics Máté, Köller Donát, Friedrichné Pethő Ilona (a díj átadója), Hingyi Benjamin Vincze Ákos, Konics Daniela. Elöl: Berkesi Fanni, Nagy Bendegúz, Molnár Péter, Molnár Regina, Tóth Boróka, Czikle Szabina, Kátai Renáta. Fotó: Ady Géza

Oklevelet vehetett át az Arany iskolából Hingyi Benjámin, a megye legjobb sportlövője. A Dózsa csapata – Gashi Adrián, Köller Donát, Keszthelyi Zsófia, Szlavikovics Máté – remekelt a Bolyai matematika versenyben. A gárdonyis Nagy Bendegúz jól tanul, vitorlázik és karatézik. a Pannonból Gerics Flóra és Konics Daniela dalaival hódítja a zsűriket. A Petőfiből Berkesi Fanni gyönyörűen mond mesét. A Rosi növendéke Vincze Ákos trambulin győztes. A Széchenyi csapata – Tóth Boróka, Lukács Anna, Molnár Regina, Czikle Szabina – matematikából megyei győztes lett. A szilágyis Kátai Renáta számítógépes rajzolásból, a vasváris Molnár Péter pedig mesemondásból ért el szép eredményeket.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!