Hírek

2016.12.14. 19:00

Őszinte, gyermeki mosolyok

Dunaújváros - Gyermekmosoly pályázatunk nyerteseit - Annát, Jankát és Barnabást - láttuk vendégül tegnap szerkesztőségünkben.

Körmendi Erzsébet

Az apróságok, bár elsőre kicsit megszeppenve kémlelték a szerkesztőségben folyó munkát, végül felbátorodva, kíváncsian néztek körbe, sőt járták be a területet. Érthetően leginkább a plüssállatok feltűnése hozta őket lázba...

Íme a 2016-os Gyermekmosoly pályázat nyertesei (balról): az első, Für Barnabás édesanyjával Nagy Adriennel, míg mellettük a második helyezett, Hegedűs Anna anyukája, Hegedűsné Nagy Nikolett ölében, a bronzérmes Bacskó Virág Janka is természetesen anyai ölelésben Steiger Beatrixszal
Fotó: Ady Géza

Az idei Gyermekmosoly nyertesét, Für Barnabást már ismerősként köszönthettük, akinek tavalyi harmadik helyezésén felbuzdulva, szülei idén is pályáztak, és beküldték fotóját. Édesanyja, Nagy Adrienn elmondása szerint Barnabás anyai nagymamája oroszlánrészt vállalt a voksok gyűjtésében, aminek meg is lett az eredménye, hiszen így ők vihették el pályázatunk fődíját, egy 30 000 forintos fotózási utalványt.

 

A második helyezett Hegedűs Annát és szüleit - Hegedűs Tamást és Hegedűsné Nagy Nikolettet - szintén fotózási utalvánnyal ajándékoztunk meg, húszezer forint értékben. A bronzérmes Bacskó Virág Jankáról tízezer forint értékben készül majd fotósorozat, megörvendeztetve ezzel büszke szüleit, Steiger Beatrixot és Bacskó Norbertet. Kívánjuk, hogy mindannyiójuk albumába sok-sok boldog mosoly kerüljön!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!