61-es út: lassúbb a haladás!

2015. április 22., 19:16 szerző: Rankasz Brigitta
komment
Előszállás – Jól haladnak a csatornahálózat építési munkálatai, a tisztítótelepen már elindult a próbaüzem, az épületen a befejező munkálatokat végzik.
hirdetes_kapcsolo: 1
data['nincs_banner']: 0
G->reklam_mentes: 0

A szennyvízátemelők elektromos munkái és beüzemelésük is hamarosan befejeződik. A hálózat készültsége 90 százalékos, a lakossági bekötések már közel 100 százalékos készültségűek. Az építés mellett már a helyreállítási munkákat is megkezdték a faluban az átadott szakaszokon.

A főút Előszállást átszelő szakaszán jelzőlámpák irányítják a forgalmat. Fotó: R. B.

Minden érintett, aki már ráköthet a hálózatra, megkapja az önkormányzattól a levelet, amely tartalmazza a szükséges információt és a nyomtatványt. A házi rendszer műszaki átvétele július 31-ig, a próbaüzem alatt térítésmentes lesz, utána 5200 forintba kerül. Ebben az időszakban a tisztítás díját sem kell fizetni.

A projektzárás várhatóan augusztus elején megtörténik.

A Balatoni út helyreállítása is megtörtént, már csupán a burkolatfestés hiányzik. A települést átszelő 61-es fő-úton közlekedők azonban lassúbb haladásra számítsanak, mert a falu főutcáján jelzőlámpa szabályozza a közlekedést, s várakozni kell. A munkálatok miatti forgalmi rend változása előreláthatólag két hétig tart majd.

Rankasz Brigitta

2015. április 22., 19:16 szerző: Rankasz Brigitta

Hozzászólások

Részletes műsor

loader image

Műsorok betöltése...