Hírek

2016.12.01. 20:20

Utazás a gasztronómia birodalmában: megjelent a Családi ételek könyve

Dunaújváros - A napokban jelent meg lapcsoportunk szakácskönyv-sorozatának új remeke, a válogatáskötet. Terítéken a családi ételek.

Szabó Szabolcs

Az ünnepi borító különleges kiadványt rejt. Ez sorozatunk huszadik darabja, amelyben gondos válogatás után eddigi legnépszerűbb receptjeinket gyűjtöttük össze Önöknek. Lapozzanak csak bele! Olyan, mint egy Nagy Családi Album. Fényképes receptek minden étkezésre, minden alkalomra, minden családtagnak, bármilyen vendégnek. Ráadásul, egy különleges ebéd elkészítése közben sem kell több szakácskönyvvel egyszerre a konyhapulton zsonglőrködni... - fogalmaz a kötet ajánlójában Kázmér Judit, a PLT stratégiai ügyvezető igazgatója, aki találón foglalta egybe e best of kötet értékeit.

Kerlang Ferencné és Kerlang Ferenc

Mint arról előző kiadásunkban beszámoltunk, lapunk szerdán köszöntötte e jubileumi kötet szerzőit, akik gyakorló háziasszonyként, főzőemberként igazi szakértőként mustrálták az új szakácskönyvet, amely méltón képviseli a sorozat célját és különleges (íz)gazdagságát.

Kovács Sándorné és Kovács Sándor

A könyvben is fellelhető receptúrák szerzői kiemelték, remek mankót nyújt e kiadvány egy rendre felmerülő alapkérdés megválaszolásánál: Mit főzzünk ma?

Szadeczkyné Rédl Julianna szemlézi a frissen megjelent Családi ételek könyvét
Fotó: Ady Géza

Nem túlzást azt állítani, hogy e gyűjtésben a család minden tagjának a kedvében járhatunk. A klasszikus, tekintélyes ételköltemények mellett játékos, könnyedén elkészíthető receptek sokasága is várja az olvasókat. Advent idején már érdemes tesztelni a duplán is ünnepi kötetet, biztosítva az ízgazdag felkészülést karácsonyra.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!