Hírek

2013.06.14. 05:52

A Duna és az árterek: fotópályázat

Kisapostag – Élővilágról, természeti értékekről és jelenségről szóló fényképeknek és fényképészeknek írták ki azt a fotópályázatot, aminek határideje július 31.

Pekarek János

Fotópályázatot hirdet A Duna és az árterek (manapság kissé áthallásos...) címmel a Schalbert Kisapostag Település Fejlesztéséért Alapítvány. A pályázaton csak digitális formátumú színes vagy fekete-fehér fotókkal lehet részt venni. A pályamunkák beadásának határideje 2013. július 31. éjfél.

A pályázatot a Duna ártereinek élővilágáról, természeti értékeiről és jelenségeiről készült fényképeknek írták ki. Azon életkorra, foglalkozásra való megkötés nélkül bárki részt vehet. Nevezési díj nincs. Egy induló maximum három képpel pályázhat. A pályamunkákat a kisapostagert@ gmail.com e-mail címre kell elküldeni.

Képünkön a Duna Kisapostag melletti ártere, békeidőben – de másutt is lehet szép képeket készíteni (Fotó: Vohlmann György)


Az elbírálás határideje augusztus 15. A zsűri elnöke dr. Somorácz György orvos, természetfotós. A nyerteseket augusztus 20-ig értesítik. Az első három helyezettet díjazzák, a pályázat anyagából kiállítást szerveznek idén szeptemberben. A díjátadás is a kiállítás ünnepélyes megnyitóján lesz, amelynek várható időpontja szeptember 14-e, 17 óra, Kisapostag.

A pályázaton természetesen nem csak kisapostagi fotókkal lehet részt venni: a Duna bármely szakaszán illetve árterében készült felvételek esélyesek lehetnek. Az árterek pedig mostanában igen kibővültek...

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!