Hírek

2015.04.30. 11:54

A felújított tűzoltólaktanyát is megtekintette a tűzoltósági főfelügyelő

A felújított tűzoltólaktanyát is megtekintette a Fejér Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság tűzoltósági főfelügyelője csütörtökön a dunaújvárosi hivatásos tűzoltó-parancsokságon.

Fotó: katasztrófavédelem

Geiger Zoltán tűzoltó alezredes ellenőrizte a szolgálatellátást, a technikai felszereléseket és az egyéni védőeszközök állapotát. A Fejér Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság 2013. év végén több ütemben kezdte meg a dunaújvárosi hivatásos tűzoltó-parancsnokság laktanyájának korszerűsítését. A tizenhét millió forintos összköltségű beruházások eredményeként sokkal komfortosabbá váltak a készenléti szolgálatot ellátó tűzoltók elhelyezési körülményei, és munkabiztonsági szempontból is jelentős fejlesztések történtek az épületben. Megújult az épület főbejárata, a pihenőhelyiségek, a zuhanyzók és a közösségi társalgó, valamint a belső udvar aszfaltburkolata. A látogatás alkalmával a szolgálati csoport eddigi tapasztalatairól kötetlen beszélgetés keretében tájékozódott a megyei tűzoltósági főfelügyelő.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!