Hírek

2013.12.31. 19:47

A főigazgató köszöntötte a szolgálatban lévő állományt

A katasztrófavédelem országos vezetői, a korábbi évek hagyományaihoz híven idén is személyesen köszöntötték a szolgálatban lévő hivatásos tűzoltókat.

A Fejér Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság Dunaújvárosi Hivatásos Tűzoltó-parancsnokságán Dr. Bakondi György tűzoltó altábornagy, a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság főigazgatója tett látogatást december 31-én, a délutáni órákban. A látogatását megtisztelte jelenlétével dr. Galambos Dénes, a Fejér Megyei Kormányhivatal kormánymegbízottja és Gombos István, Dunaújváros Megyei Jogú város alpolgármestere.

A főigazgató köszöntőjében elismerte a dunaújvárosi tűzoltók egész évben tanúsított példaértékű helytállását, külön kiemelve a márciusi hóviharnál és a júniusi árvíznél végzett feladatokat. Mind a kormánymegbízott, mind az alpolgármester köszönetet mondott az áldozatkész munkáért, és elismerően nyilatkozott a katasztrófavédelem által elvégzett munkáról. Az alkoholmentes pezsgővel történő koccintás mellett a főigazgató sikerekben gazdag, boldog új esztendőt kívánt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!