Hírek

2017.06.07. 18:35

A Görbe utcai munkálatokról

Dunaújváros - A tervezett ütemezés szerint halad a belvárosi Görbe utca felújítása. Már rakják a térkövet a szakemberek.

Szabó Szabolcs

Korábban már több ízben is beszámoltunk arról, hogy nagyszabású munkálatok folynak a belvárosi Görbe utcában. A kivitelezés során a feladattal megbízott DVG Zrt. több problémával is szembesült, ilyen volt például, amikor számos, a korábbi műszaki rajzokon nem feltüntetett villamosvezetékkel is találkoztak az építkezés során.

 

E problémakört azóta már sikerült orvosolni, így elkészül a beton alapozás is. A szakemberek a közelmúltban kezdték meg a térkövek lerakását. A tervek szerint heteken belül véget ér a munka a Görbe utcában.

Megtudtuk, e nyáron sem állnak le az útfelújítási munkálatok, mint arról már számos cikkben is beszámoltunk, a közeljövőben megújulnak a város főbb útvonalai is. A beruházás jelenleg már az előkészítési fázisban van, de hamarosan kezdődhetnek az érdemi munkák.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!