Hírek

2014.01.22. 18:00

Vállalkozók Bálja: a gyerekosztályt segítik

Dunaújváros - Idén is megszervezi a Dunaújvárosi Kereskedelmi és Iparkamara az elmúlt években rendre sikeresen megtartott Vállalkozók Bálját, ahol elsőként díjátadásra is sor kerül.

Kőhalmi Kálmán

A negyedik alkalommal, február 15-én, szombaton megrendezésre kerülő Vállalkozók Bálja szervezői az elmúlt évek hagyományaihoz igazodnak, hiszen a mindig teltházas, jó hangulatú esemény idei megismétlése iránt már a szervezés megkezdésének idején is nagy érdeklődés mutatkozott. A helyszín ismét a Dunaújvárosi Főiskola Campus Arénája, a báli hangulathoz a zenét a Digitál Együttes szolgáltatja, az egész este során a büféasztalra kerülő finom ételeket pedig a Horváth Attila vezette Campus Étterem.

Idén a Bartók Kamaraszínház és Művészetek Háza műsora teremti meg az ünnep fényét, a magyarországi X-Faktor televíziós tehetségkutató sorozat első női győztese, Danics Dóra fellépése pedig az éjszaka színpadi csúcspontja lesz.

A tombolából befolyó bevétel, valamint a bál kapcsán esetenként érkező felajánlások eddig is egy-egy közösségi cél megvalósítását szolgálták, most a Dunaújvárosi Szent Pantaleon Kórház gyermekosztálya számára egy új inkubátor beszerzése valósulhat meg az így megteremtődő pénzösszeg által.

A város és környékének gazdasági sikerét alapvetően meghatározó tényező, hogy az itt működő sikeres vállalkozások miként kapcsolódnak be a helyi gazdasági folyamatokba, a térség fejlesztésébe. Az ilyen módon működő vállalkozások elismerésére hozta létre a Dunaújvárosi Kereskedelmi és Iparkamara az Év Dunaújvárosi Vállalkozása Díjat, amelynek nyerteseiről hiszen a három kamarai tagozat, az ipari, a kereskedelmi és a kézműves tagozat tagjai is külön-külön részesülhetnek az elismerésben a legutóbbi elnökségi ülés döntött. A díjak átadásának helyszínéül pedig a Vállalkozók Bálját választották.

A változások közé tartozik az is, hogy először emelkedett a belépőjegy ára: 12 ezer forint. Ennek egy jelentős része a gyerekosztály életmentő berendezésének megvásárlását szolgálja. A bálozni vágyóknak sietniük kell, ha helyet akarnak biztosítani maguknak az eseményre, a jegyek eladása már elkezdődött, érdeklődni a Dunaújvárosi Kereskedelmi és Iparkamara ismert elérhetőségein lehet.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!