Hírek

2014.09.09. 18:45

Egy mosoly = egy ajándék

Dunaújváros - Egy mosoly = egy ajándék elnevezéssel sportos, játékos délelőttöt tartanak óvodásoknak szeptember 20-án a Duna-parton.

Agárdy-Kovács Anita

Első ízben - de remélhetőleg nem utoljára - jelentkezik az Egy mosoly = egy ajándék rendezvény, amelynek a kellemes időtöltésen kívül egyéb célja is van.

A rendezvény ötletgazdája és két fő szervezője, Takács Eszter és Kuhinkó Attila nem titkolt szándéka a program elindításával, hogy segítsék az óvodás gyerekek környezetének szebbé tételét és hozzájáruljanak a megfelelő (fejlesztő)eszközök beszerzéséhez.

- Fontosnak tartom kihangsúlyozni, hogy nem pénzbeli támogatásokra számítunk azoktól, akik szeretnének hozzájárulni a program sikeréhez. Sokkal nagyobb szükségük van ma az óvodáknak ceruzákra, tollakra, gyurmára, temperára, ecsetre és még sorolhatnám mondta Eszter, aki szívügyének tartja, hogy a játékos délelőtt jól sikerüljön. Így hozzáteszi: egy tál pogácsa, sporteszköz, gyümölcs, esetleg üdítő is nagyban hozzájárulhat a gyermekek mosolyához.

A csapat férfi tagja, Attila sportfelszerelést és játékokat ajánlott fel, de óriási vehemenciával veti bele magát a szervező munkába is. Van feladat bőven, hiszen szeptember 20-án szeretnének egy felejthetetlen szerezni a résztvevő gyerekeknek.

A Kincskereső, a Csillagvirág, a Napsugár, a Duna-parti és a Zalka Máté utcai Tagóvoda húsz-húsz fős csoportjai különböző játékos ügyességi vetélkedőkön mérik össze tudásukat. A rendezvényen mindenki nyertes lesz, hiszen győztest nem hirdetnek egy versenyszámban sem. Ráadásul mindenki új játékkal távozik majd, mert a gyerekek magukkal hozott megunt játékai időközben gazdát cserélnek, így új szerzeménnyel térhetnek haza.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!