Hírek

2016.06.05. 15:30

A gyerekeké volt a vasárnap

Mezőfalva, Daruszentmiklós, Kisapostag - A gyerekeké volt a vasárnap városkörnyéki településeken: bőséges és színvonalas programok várták a nebulókat és szüleiket, nagyszüleiket.

Horváth László

Mezőfalván például a Kiss Kálmán Művelődési Ház szervezésében az iskola tornatermében a Tihanyi Vándorszínház mesejátéka szórakoztatta az aprónépet.

Daruszentmiklóson a méta játék is a gyereknap programja volt

Daruszentmiklóson szintén péntekre esett a gyereknap az iskolában. Táncban, ügyességi- és sportvetélkedő keretében próbálhatták ki tudásukat a tanulók, a résztvevő csemeték. Kisapostagon az ünnep napjára szervezték programjaikat a civil szervezetek, mivel itt már szokás lett az összefogás ilyen alkalmakkor. A nyolcadik alkalommal tartott gyereknap helyszínén, a Halászkert Kocsmában, ahol a házigazda a főszervezői szerepet is magára vállalta, gazdag szórakozási lehetőséggel kínálták a rendezvény résztvevőit. Különböző ügyességi játékok, darts-verseny, ugrálóvár, trambulin, csillámtetoválás és még sok program színesítette a kisapostagiak gyereknapját.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!