Hírek

2016.05.29. 17:10

A helyi Oviszínház sikere - A gyerekek közreműködését mozgásfesztivállal serkentették

Adony - Pazar környezetben pazar műsorfolyam: röviden így összegezhetők az adonyi gyereknap fő vonásai.

Pekarek János

Aligha volt olyan település a környéken, sőt, országszerte, ahol vasárnap, a Gyereknapon ne igyekeztek volna a kicsik és nagyobbak kedvében járni valamilyen módon. De az biztos, hogy kevés szebb helyszín adta a hátteret a játékhoz és vidámsághoz, mint az adonyi kastélypark!

Az adonyi Baksa Arina és Perl Kata a kastélypark játékain. Fotó: Zsedrovits Enikő

A Zichy-kúria udvarának évszázados fái alatt felállított ugrálóvárak, körhinták és céllövöldék, ügyességi játékok alighanem ez alkalommal is több nemzedék emlékeiben ragadtak meg. A közönség csalogatásáról a már délelőtt elkezdődött kézműves foglalkozások, arcfestés és kreatív játszóház gondoskodott: elég sok pillangó- és macskaarcú gyermek járta az utcákat ennek következtében. Az aktív részvételt a Mozgásfesztivál biztosította, nem csak a jutalomcsokikért.

Teljes lendülettel a csúszdán!

Itt sem feledkeztek meg arról, hogy a helybéli gyerekek is bemutathassák tehetségüket: az Oviszínház fellépése megérdemelt sikert aratott. Akárcsak a L Aura Band interaktív gyerekkoncertje, vagy Varga Izabella zenés gyerekműsora.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!