Hírek

2013.11.14. 19:35

Pintér Tamás a Jobbik jelöltje

Dunaújváros - Sajtótájékoztató keretében mutatkozott be a Jobbik Magyarországért Mozgalom 2014-es országgyűlési választásokon induló jelöltje, Pintér Tamás.

Szabó Szabolcs

Pintér Tamás: Az MSZP tönkretette, a Fidesz pedig cserbenhagyta a vasműt és munkavállalóit... (Fotó: Ónodi Zoltán)

A tájékoztató első felében Pintér Tamás, a Jobbik helyi szervezetének elnöke az ISD Dunaferr Zrt. helyzetével kapcsolatban is kifejtette álláspontjánt.

Mint fogalmazott: Az MSZP tönkretette, a Fidesz pedig cserbenhagyta a vasműt és munkavállalóit. Sajnálatos továbbá, hogy a kormány hétfőn nem támogatta a Jobbiknak a vasmű megmentésére tett javaslatait. Pintér Tamás szerint pártjának szakértői egy gazdasági számításokon alapuló, az EU-s versenyjoggal harmonizáló javaslatcsomagot dolgoztak ki a munkahelyek megmetésének érdekében.

A folytatásban Pintér bejelentette, hogy pártjának vezetése őt jelölte a 2014-es országgyűlési választásokra.

A jelölt elmondta, az utóbbi huszonnégy év bizonyította, hogy sem az MSZP, sem a Fidesz nem képes érdemben orvosolni az ország problémáit.

A kampányban a Jobbik három fő témakörre kíván koncentrálni: közbiztonság, munkahelyteremtés, a devizahitelesek problémáinak megoldása. Pintér szerint a jövőben nem csak a hitelesek problémáival kell majd foglalkozni, hanem a közműcégeknél tartozást felhalmozó hátralékosokkal is.

 

Címkék#Jobbik

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!