Hírek

2016.12.11. 18:10

A jövő kulcsa a szívedhez - Jótékonysági árverés önkéntes adományokból a rászoruló családoknak

Kulcs - Nagy sikerű jótékonysági árverést tartott szombaton Kulcs a szívedhez elnevezéssel A Jövő Kulcsa Egyesület az általános iskola zenetermében.

Balla Tibor

Kulcson már harmadik alkalommal rendezték meg a jótékonysági árverést, ám az idei igazi sikertörténet. A felhívásra a Kulcson és a környékbeli településeken lakók, egyesületek, vállalkozások mintegy 200 adományt - gyerekrajztól házi lekváron át a wellness hétvégéig - halmoztak fel az árverésre, amelynek célja, hogy a kulcsi rászoruló családokat tartós élelmiszerrel, játékokkal ajándékozzák meg. Móró Péter elnök elmondta, minden várakozást felülmúlt a rendezvény, ahol a Fekete István Általános Iskola diákjai, nyugdíjasok, családok és a Vidám emberek szolgáltatták a műsort a hozzávetőleg 180 résztvevőnek. Az összegyűlt közel 800 ezer forintból vásárolt tartós élelmiszert és játékot szigorúan a Kulcson élő 50-60 rászoruló család kapja majd meg.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!