Hírek

2016.08.18. 12:10

A katalizátort akarta a tolvaj

A dunaújvárosi rendőrök vádemelést javasolnak egy férfi ellen, aki egy ingatlan területéről gépjármű alkatrészeket, kisgépeket és más értéktárgyakat lopott.

A Dunaújvárosi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást a 38 éves Gy. István ellen.

Ahogy arról korábban beszámoltunk, a férfi 2016. április 12-re virradóra bement egy Dunaújváros, Arany János utcai családi ház udvarára és az ott parkoló Peugeot típusú gépkocsiról leszerelte és eltulajdonította a felniket, majd az épület garázsából gázpalackokat, szerszámokat és kisgépeket lopott el.

A rendőrök két nappal később elfogták a helyi lakost, előállították a Dunaújvárosi Rendőrkapitányságra, majd a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki. Az elkövető beismerő vallomást tett és azt is elmondta, hogy eredetileg a családi ház udvarán parkoltatott jármű katalizátorát akarta megszerezni.

A Dunaújvárosi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya az ügyben folytatott nyomozást a napokban lezárta és a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal küldte meg az ügyészségre.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!