Hírek

2014.05.21. 18:05

A Kihívás napján megmozdult Baracs

Baracs - Huszonegy órán keresztül sportolhattak a Kihívás napján, szerdán a baracsiak. Megmozdult a település.

Szabó Szabolcs

Csak másfél órát aludtam, kezdek fáradni jegyezte meg egy ifjú hölgy a faluház előtt a baracsi Kihívás napja félidejében szerda kora délután és pattan is fel kerékpárjára, hogy részt vegyen a települést megkerülő bringatúrán.

- Pár év szünet után most neveztünk be újra a települést a Kihívás napjára és nem bántuk meg. A résztvevők lelkesedését remekül jelzi, hogy a szerdán nulla órakor indult monstre sportos programsorozat közel fél száz fővel és fáklyás felvonulással indul - mondta el Várai Róbert polgármester.

A főszervező, Miskolczi Ildikó hozzátette:

- Több tucat egyéni és közösségi sportág közül választhattak a résztvevők. Külön öröm számunkra, hogy szinte az egész település megmozdult, bár még pontos adataink nincsenek, de az már biztos, hogy Baracs lakosságának a közel a harmada csatlakozott a Kihívás napjához, ez mindegy 1200 embert jelent. A fiatalok mellett az idősebb generáció tagjai is sportnapot tartottak, számukra külön foglalkozásokkal is készültünk. A települések versenyében is jól szerepeltünk.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!