Hírek

2013.12.20. 16:40

„Miért nem vesz rész a város az útfelújítási pályázatokon?”

Dunaújváros - Várospolitikai kérdésekkel foglalkozott Pintér Attila, az MSZP helyi szervezetének elnöke a pénteki sajtótájékoztatón, amelyen Magyar András képviselőjelölt is részt vett.

Körmendi Erzsébet

Pintér Attila és Magyar András tartotta a sajtótájékoztatót (Fotó: Ónodi Zoltán)

A múlt heti közmeghallgatáson elhangzott, illetve el nem hangzott kérdésekkel kezdte Pintér Attila a pénteki tájékoztatón. Elmondta: hiányolta a költségvetési adatokat, mert így nem tudni, jövőre mi finanszírozható és mi nem. Visszautalt a kátyúzással kapcsolatos bejelentésre: 1200 kátyút már betömtek, mégis katasztrofálisak az utak. Miért nem indul a város útfelújítási pályázatokon? kérdezte Pintér. Folytatásban a rezsiharcról mondott véleményt: jó, ha a kormány csökkenti a terheket, de ezt differenciáltan kellene tennie, mert most annak kedvez, aki többet keres. Továbbá nem veszik figyelembe, hogy a rezsiapasztás milyen károkat okoz az önkormányzati cégeknél. Valamint: Az önkormányzatiság nem erről szól. Mérhetetlen arrogancia, hogy a városlakók nem kaptak azonnali választ a kérdéseikre a közmeghallgatáson, hanem harminc napon belüli választ ígért nekik a polgármester mondta Pintér Attila, aki boldog karácsonyt kíván a dunaújvárosiaknak. Csatlakozott a jókívánságokhoz Magyar András képviselőjelölt, aki az ünnepek táján előtérbe került szegénységgel, minimálbérből élőkkel foglalkozott. Végül bejelentette: december 21-én azaz ma 11 órától ételt osztanak az MSZP Fészek Klubjánál a rászoruló családoknak, akiket a családsegítőkön keresztül értesítettek.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!