Hírek

2013.04.24. 16:53

A kórház gyermekosztályát támogatták a pedagógusok

Dunaújváros - A város zenepedagógusainak jótékonysági koncertje idén is a kórház gyermekosztályát támogatta.

Szabó Szabolcs

Németh Irma és Jakabné Józsa Klára a Móricz iskola képviseletében, Szabóné Sáfár Ilona ápolási igazgató és Sipos Edit a gyermekosztály vezetője

Múlt héten pénteken immáron tizennyolcadik alkalommal rendezték meg a Jótékonysági Pedagóguskoncertet az evangélikus templomban. A városban dolgozó zenepedagógusok összefogásával létrejött hangverseny kedvezményezettje idén is  a Szent Pantaleon Kórház gyermekosztálya volt. A koncerten összegyűlt több mint száznegyvenezer forintot kis ünnepség keretében szerdán délután adták át a jótékonysági koncertet szervező Móricz iskola képviselői, a kórház gyermekosztályán. Az adomány átvétele után dr. Sipos Edit, a gyermekosztály vezetője köszönte meg a pedagógusok és hangversenyre ellátogató közönség segítségét. A Móricz iskola igazgatója, Jakabné Józsa Klára kiemelte a program ötletgazdájának Németh Irmának a szerepét, aki idén is megszervezte a jótékonysági koncertet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!