Hírek

2014.04.04. 18:25

A legfontosabb: legyen munkahely!

Dunaújváros - A piacon tartotta kampányzáróját a Schmuck Andor és Árok Kornél fémjelezte Szociáldemokraták Magyar Polgári Párt.

Szabó Szabolcs

Nem jobb-, nem baloldali, hanem szociáldemokrata vagyok - többek között e Willy Brandt-tól származó idézetet is hirdető molinó fogadta az érdeklődőket és szimpatizánsokat a Szociáldemokraták Magyar Polgári Párt pénteki kampányzáró rendezvényén a helyi piacon.

- A pártunk alig egy éve alakult és a négy nagy parlamenti erő mellett mi tudtuk a legtöbb egyéni jelöltet elindítani, szám szerint 82-t a vasárnapi választásokon. A klasszikus szociáldemokrata értékrendet és irányvonalat képviseljük. Programunk egyik jelmondata: Nyolc óra munka, nyolc óra pihenés, nyolc óra szórakozás. Azt akarjuk elérni, hogy minden magyar család meg tudjon élni havi fizetéséből. A következő négy éves ciklusban 120 ezer forintra emelnénk a minimálbért és csökkentenénk a kis- és középvállalkozók terheit is - fogalmazott lapunknak Árok Kornél, a párt kommunikációs igazgatója. A szocdemek helyi jelöltje Orha Zoltán hangsúlyozta: legfontosabb feladat a munkahelyteremtés és egy tisztességes bérrendszer kialakítása. Orha szerint szabadalmak és fejlesztések támogatásával a közeljövőben Dunaújvárosban 3-4 ezer új munkahely jöhetne létre.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!